Strafrecht

Bent u aangehouden? Bent u verdacht? Heeft u een dagvaarding ontvangen? Moet u binnenkort voor de politierechter of voor de rechtbank verschijnen?

Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons. Wanneer u verdachte bent in een strafzaak kunnen er serieuze straffen tegen u geëist worden. Het is dus van het grootste belang dat u samen met onze advocaat zo snel mogelijk een goede verdediging tegen justitie opstelt.

Moet u voor de rechter komen?
Onze specialiteit is uw zaak verdedigen voor de rechter. Ons kantoor behandelt strafzaken voor de rechtbanken in heel Nederland. Neem contact met ons op om uw zaak aan ons voor te leggen.

Veel strafzaken behandelen wij op basis van pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand). Dit betekent dat u slechts een kleine eigen bijdrage betaalt.
Wij helpen u graag in elke zaak ongeacht uw inkomen!

De advocaten van Advocatenkantoor Mercanoglu kenmerken zich door enerzijds een grote inhoudelijke kennis van het strafrecht en anderzijds vasthoudendheid en zeer goede bereikbaarheid voor de cliënt. U kunt hen indien nodig 24/7 bereiken.

Voor welke zaken kunt u terecht bij Advocatenkantoor Mercanoglu?
Commuun strafrecht: u wordt verdacht van een strafbaar feit (bijvoorbeeld diefstal, mishandeling vernieling, valsheid in geschrifte, maar ook mensenhandel, zedenzaken, moord en doodslagzaken).

Opiumwet: u wordt verdacht van het aanwezig hebben van een hennepplantage of van het voorhanden hebben van of handelen in (hard)drugs.
Verkeersstrafrecht: u bent aangehouden voor het rijden onder invloed; uw rijbewijs is ingenomen of u wordt verdacht van het veroorzaken van een ongeval.

Internationaal strafrecht: een ander land vraagt uw uit- of overlevering.
Detentierecht: u wil een klacht indienen tegen een beslissing van de directeur van de gevangenis of u wil in beroep gaan bij de RSJ.
Advocaat

Mr. İbrahim Mercanoglu

In mijn loopbaan heb ik in verscheidene werkterreinen ervaring opgedaan zowel op het juridische als op het sociale vlak. Jarenlang heb ik gewerkt bij de Raad voor de Kinderbescherming, waar ik een schat aan ervaring en kennis heb opgedaan op het gebied van ouderschap en familiezaken. Daarnaast ben ik van 1999 t/m 2006 lid geweest van de Provinciale Staten van Overijssel en van 2006 t/m 2010 ben ik lid geweest van de gemeenteraad van Almelo.

Na afronding van mijn rechtenstudie heb ik een eigen advocaatkantoor opgestart, eerst in Enschede en nu al een aantal jaren in Almelo. Mede dankzij mijn jarenlange ervaring en door mijn achtergrond als mediator weet ik als advocaat menselijke verhoudingen in perspectief te zien en te zetten. Juist door te luisteren naar mijn cliënt weet ik te achterhalen wat mijn cliënt echt wil. Door mijn expertise, ervaring en mensenkennis ben ik in staat om de persoonlijke en zakelijke aanpak te combineren voor een optimaal resultaat voor de cliënten.

Tel

0546-769147

Fax

0546-769148

E-MAIL

info@mercanoglu.nl

Bezoekadres:

Stadhuisplein 2 7607EK Almelo

In dringende gevallen mobiel: 06-416 499 07

BTW NL204262422B01
Kamer van Koophandel 08206125

Neem contact met ons op

Maak een afspraak.
envelope-o