Tarieven en kosten

Een eerste (oriënterend) gesprek vindt plaats na telefonische afspraak. Dit gesprek is niet kosteloos. Tijdens dit eerste gesprek zal ik allereerst bezien of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand. De mogelijkheid bestaat dat de overheid een bepaald deel van de kosten van rechtsbijstand betaalt indien uw inkomen en vermogen onder bepaalde grens vallen. Hierdoor zijn de kosten doorgaans aanzienlijk lager dan wanneer u het reguliere uurtarief dient te voldoen.

Als u niet aan de voorwaarden tot het verkrijgen van een toevoeging voldoet, dient u het uurtarief zelf te betalen. Mijn uurtarief is €275,- exclusief B.T.W. en vermeerderd met 6% kantoorkosten. Eventuele griffierechten, deurwaarderskosten, kosten in verband met het opvragen van gegevens etc. zijn hier niet bij inbegrepen.

Het is mogelijk om een vast bedrag af te spreken. Ik bespreek dan met u wat de procedure zal kosten. U heeft voorafgaand aan de procedure zekerheid dat de advocaatkosten niet hoger zullen uitvallen dan een vast afgesproken bedrag.

Rechtsbijstand dient voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te zijn. Daarom kan ik met u, in bijzondere gevallen een lager uurtarief afspreken.

Tel

0546-769147

Fax

0546-769148

E-MAIL

info@mercanoglu.nl

Bezoekadres:

Stadhuisplein 2 7607EK Almelo

In dringende gevallen mobiel: 06-416 499 07

BTW NL204262422B01
Kamer van Koophandel 08206125

Neem contact met ons op

Maak een afspraak.
envelope-o